Fűszeres-gombás, rozéban sült marhanyak
Egy kicsi bors - és a családi tűzhely
Egy kicsi bors - és a családi tűzhely
  • Értékeld ezt a receptet!
  • A Te értékelésed
Átfogó értékelés 0 (0 értékelések)
0

Hozzávalók

  • 1,5 kg csont nélküli marhanyak
  • 3-4 fej hagyma
  • 5 evőkanál olaj
  • 8 gerezd fokhagyma
  • 20 dkg kockázott (nálam szeletelt volt) bacon
  • 2 evőkanál barna cukor
  • 20 dkg paradicsompüré
  • 2 narancs leve
  • 5-6 babérlevél
  • 3 evőkanál mustár
  • őrölt bors
  • bor
  • koriander
  • chili
  • kardamom
  • őrölt fahéj
  • őrölt szerecsendió
  • 3 evőkanál Worcestershire szósz
  • 2 evőkanál balzsamecet
  • liter
  • 1 liter húsleves

Utasítások

Megjegyzések

Írj megjegyzést...