Zoldpaszuly leves receptjei

ZÖLDPASZULY LEVES

ZÖLDPASZULY LEVES

Amikor felig megfott,hozzaadtam a zoldpaszulyt es keszre foztem. A hagymat kockakra vagtam,es keves olajon megfuttattam,majd hozzaadtam a sargarepat,sot,borsot,leves kockat,es felontottem annyi vizzel amennyi levest akartam kesziteni
TEJFÖLÖS ZÖLDPASZULY LEVES

TEJFÖLÖS ZÖLDPASZULY LEVES

Utana hozzateszem a zoldpaszulyt, majd a csontlében (ha nincs, akkor sós vízben) puhára főzöm. Amikor szinte megpuhul a a paszuly es a sargarepa, akkor a lisztet csomomentesre keverem a tejföllel es a liszttel, keves vizzel,es allando kavaras mellett a leveshez ontom
Zöldpaszuly leves

Zöldpaszuly leves

Egyik kedvenc levesem. A petrezselyemzöldet felaprítjuk és felét a leveshez adjuk. Amikor a paszuly már  puhára főtt, elkészítjük az eresztéket, tojássárgát kevés ecettel és vízzel elkeverek ehhez hozzáadom a lisztet, azzal is simmára keverem, majd az egészet beleöntöm a levesbe