Uborka sal receptjei

Spárga zöldborsó csirke sali

Spárga zöldborsó csirke sali

Sárga zöldborsó csirke sali. 1/2 jégsaláta. 4 db cukormentes uborka befőtt. 1/2 jégsaláta. 4 db cukormentes uborka befőtt
A legegyszerűbb uborka, és paradicsomsaláta.

A legegyszerűbb uborka, és paradicsomsaláta.

Az uborkasalátát előre is elkészítheted, mert az tán finomabb, mintha frissen teszed az asztalra, a paradicsomsalátát is megcsinálhatod előre, azzal viszont azt kockáztatod, hogy mire tálalod, a húsa szétesik, és nem lesz olyan szép
Húsvéti főtt sonka 2013

Húsvéti főtt sonka 2013

Fűszeres "álkovászos" uborka. Csípős salsa. Sült kolbász tormás burgonyapüré ágyon színes salá. Kapros-tejszínes tojásos tészta, hagymás fejes sal
FRANCIASALATA (SALATA DE BOEUF)

FRANCIASALATA (SALATA DE BOEUF)

ecetes uborka. A franciasaláta, avagy „francia sali” sajátos találmánya a magyar. edenyben) a szinten kockakra vagott ecetes uborkat
Tabbouleh

Tabbouleh

Ez egy salát, de főételként is tálalható. Eredetileg petrezselyem saláta, de természetesen a nyugat felé érkezve változott egy kicsit a recept
Görög Pulykaburger salátával

Görög Pulykaburger salátával

uborka, felkockázva. Körítésként klasszikus görög salival tálaltam. Salátához. ha akad friss bazsalikom, vagy oregano, aprítva
Tejfölös uborkasaláta

Tejfölös uborkasaláta

Az éttermekben ahogy megfigyeltem a tejfölös uborka saláta annyit takar ,hogy a sós uborkára rátesznek egy kanál tejfölt
Avokádós uborkasaláta

Avokádós uborkasaláta

Nagyon szeretem az avokádós salátákat. Ez egy nagyszerű saláta, nagyon jól lúgosít, akár önmagában is finom, de bármilyen főtt étel mellett is megállja a helyét
Lazactatár/Lachstatar

Lazactatár/Lachstatar

Saláta. A salottát megpucoljuk és apróra összevágjuk. Egy tálban összekeverjük a lazacot, salottát, snidlinget, és citromos olívaolajat, sózzuk, borsozzuk
Kedd

Kedd

Így cigánypecsenye volt az ebéd, vittem a paradicsom salimat is, és anyu készített nekem mindenmentes uborka salátát is
Olivier salad, vagy orosz hússaláta

Olivier salad, vagy orosz hússaláta

Lucien Olivier a moszkvai Hermitage étterem főszakácsa és tulajdonosa készített egy máig halhatatlan salátát, az Olivier-t, vagy ahogy mi ismerjük, az orosz hússalátát