Túrós csusza pirítva receptjei

Túrós csusza házi tésztával

Túrós csusza házi tésztával

Fehérrel, pirítva. Még jó, hogy az ember alapvetően kíváncsi természet, mert így már azt is tudjuk, hogy a túrós csusza bizony nagyon finom hagymával
Zöldfűszeres szűzpecsenye gombaraguval és túrós csuszával

Zöldfűszeres szűzpecsenye gombaraguval és túrós csuszával

Közben egy másik serpenyőben, a zsír másik felén, gyengén sózva megpirítom a hagymát, hozzáadom a gombát, rászórom a megmaradt fűszerkeveréket, amiben a szűzpecsenye szeleteket megforgattam, felöntöm a másik deci borral, és zsírjára pirítva sűrű raguvá főzöm
Magyar gasztronómia a honfoglalástól napjainkig

Magyar gasztronómia a honfoglalástól napjainkig

Mindezek közül a legismertebb magyar nemzeti ételek a pörkölt, a gulyás, a halászlé, a töltött káposzta, a paprikás csirke, a paprikás krumpli, a disznótoros, a bableves és a túrós csusza
Na, CSŐŐ!!!

Na, CSŐŐ!!!

Tehát, a túrós csusza amit tepsiben összemelegítünk jó tejfölösen, esetleg még egy kis sajtot is szórunk (anyu így szokta) azt már hívhatjuk "Csőben sült túrós csuszának"