Túrós csusza kocka receptjei

Túrós csusza  Bibimoni módra

Túrós csusza Bibimoni módra

25 dkg fodros kocka tészta. 25 dkg fodros kocka tészta. Hozzávalók. 25 dkg fodros kocka tészta. 25 dkg túró. 20 dkg mangalica szalonna
Túrós csusza

Túrós csusza

-Nagy kocka. Nálam a túrós csusza készítése nem merül ki tíz percben, még akkor is, ha a tészta készítés idejét leszámítjuk
Túrós csusza Gm&Lm

Túrós csusza Gm&Lm

40 dkg gm fodros nagy kocka (én a Biorganic Bio tésztáit mostanság nagyon megszerettem). Egy igazi nagy klasszikus amit mindig klasszikusan készítek
Fürjtojásos házitészta

Fürjtojásos házitészta

Pedig a családom kedvencei, a gránátos kocka és a káposztás cvekedli is tésztából készül, és gyakori gyorskaja itthon a túrós csusza is
Lecsó

Lecsó

túrós csusza lecsóval. Anyu egy kocka cukrot is szokott beletenni, de tapasztalatom szerint olyan édesek a paradicsomok az utóbbi időben, hogy erre már nincs szükség
TÚRÓS CSUSZA

TÚRÓS CSUSZA

Természetes, hogy túrós csusza. 1/2 kg fodros nagy kocka. a gasztroblog 1/2 kg fodros nagy kocka. Gulyás után vajon mi következhet
MEDVEHAGYMÁS TÚRÓS CSUSZA

MEDVEHAGYMÁS TÚRÓS CSUSZA

túrós csusza medvehagymával. 1 csomag fodros nagy kocka. a gasztroblog 1 csomag fodros nagy kocka. túrós csusza medvehagymával
Kapros-túrós csusza

Kapros-túrós csusza

Forró olajon barnára pirítom a tésztát (csusza, kocka, szélesmetélt a jó), majd felöntöm vízzel és megfőzöm
csúcsformában a konyhában

csúcsformában a konyhában

A túrós csusza amúgy is a kedvenceim egyike. A vasárnapi pedig harcsapaprikás kapros-túrós csuszával. Ez a leves, akár főételnek is kiváló, egy nagy kocka szilvás vagy almás lepénnyel desszertnek
Magyar gasztronómia a honfoglalástól napjainkig

Magyar gasztronómia a honfoglalástól napjainkig

A gyúrt tésztából készült édes és sós tészták – káposztás-, sonkás kocka, túrós csusza, diós-, mákos metélt és a szilvás gombóc – befejező fogásként való fogyasztása szintén a magyar konyha jellegzetessége

Túrós csusza paprikás csirkemellel

Sütőedénybe szedjük, a csusza tetején eloszlatjuk a csirkepaprikást, végül meglocsoljuk a tejföllel. 40 dkg csirkemellfilé 1 vöröshagyma 3 teáskanál őrölt pirospaprika 1 zöldpaprika 1 evőkanál kókuszzsír vagy 2 evőkanál olaj 20 dkg Molnár tészta – fodros kocka 25 dkg túró 1 dl zsíros joghurt 1 dl tejföl 2 dkg vaj só frissen őrölt bors

Rakott túrós csusza

1 csomag nagy fodros kocka vagy csusza tészta(esetleg lebbencs). 1 csomag nagy fodros kocka vagy csusza tészta(esetleg lebbencs)