Paradicsomszósz recept

2 Mentés
FASIRT PARADICSOMSZÓSSZAL

FASIRT PARADICSOMSZÓSSZAL

A fasírt vagy fasírozott vagy vagdalt az egyik leggyakrabban fogyasztott magyar húsétel. Fűszerekkel ízesített, tojással és vízben áztatott zsemlével egybegyúrt, általában vagdalt sertéshúsból, illetve darált sertéshúsból készített, kisebb-nagyobb húspogácsa
1 Mentés
Húsgombóc paradicsomszósszal

Húsgombóc paradicsomszósszal

H. ú. s. g. o. m. b. ó. c. p. a. r. a. d. i. c. s. o. m. s. z. ó. s. s. z. a. l. r. e. c. e. p. t. G. a. l. é. r. i. a. (. 1. ). Ő. k. i. s. e. l. k. é. s. z. í. t. e. t. t. é. k. 2. 0. 1. 5. 0. 2. 0. 8. B. e. k. ü. l. d. v. e. 2. 0. 1. 5. 0. 2. 1. 7. K. a. t. e. g. ó. r. i. a. E. g. y. t. á. l. é
0 Mentés
Paradicsomszósz

Paradicsomszósz

Pizzát akartunk vacsorázni, így gyorsan összedobtam egy kis paradicsomos alapot. ) A paradicsompürét hasonlóképp készítem, csak abba kevesebb hagymát teszek, 1 evőkanállal több cukrot és összeturmixolom a végén, majd átpasszírozom, hogy a magok ne kerüljenek bele
Keresési javaslatok és oldalak