Hús tésztával receptjei

Fűszeres hússal töltött párna

Fűszeres hússal töltött párna

Most ezt a fűszeres húsosat már teljes kiőrlésű durumliszttel és zabliszttel készítettem, és nem csak nagyon egészséges lett, hanem valami szuper finom is (alig tudtam lefotózni, úgy elkapkodták)
Leveles tésztával takart ragu

Leveles tésztával takart ragu

A húst kisebb kockákra vágom, majd kevés olajon kifehérítem. A sűrű szaftos ragut közepes méretű tepsibe öntöm, és a kinyújtott tésztával befedem
Disznópörkölt tésztával

Disznópörkölt tésztával

Amikor a hús teljesen puha, apró galuskával, kifőtt tésztával, vagy krumplipürével és. A húst egyenlő kockákra felvágjuk, a hagymát apróra felkockázzuk
Gombavadas tésztával

Gombavadas tésztával

Orsó tésztával tálaljuk. Iskolakezdésben vagyunk, így alig van időm bármire is. Pl. fotózni abszolút nincs
Tésztában sült francia húspástétom

Tésztában sült francia húspástétom

A rajta lévő kéreg eleinte csak díszítő elemként szolgált, később azonban a találékony francia szakácsok egyre finomabb, ízletesebb kenyértésztával fedték be a pástétomokat, amit az emberek ugyanolyan élvezettel csemegéztek, mint magát a pástétomot
Hússal töltött óriás kagylótészta

Hússal töltött óriás kagylótészta

A húsokat apró kockákra vágjuk, a vajon megpároljuk, babérlevéllel ízesítjük. Amikor a hús megpuhult, a babérlevelet kivesszük, a húst pedig a felvágottakkal együtt ledaráljuk