Borjú pörkölt recept recept

0 Mentés
Fusilli alla molisana

Fusilli alla molisana

A bárányt és a borjút kb. A holnapi receptet Chiliinél keressétek. Hozzávalók (8 adag)- 400 g bárányhús (lapocka, nyak vagy szegy)- 400 g borjúhús (itt is inkább a pörköltnek, ragunak való részek a jók)- 4 molise-i kolbász (sajnos nem kaptam, helyette 600 g darált sertéshús)- 2 szárzeller- 2 db sárgarépa- 1 fej vöröshagyha- 800 g hámozott paradicsom- 150 ml száraz fehérbor- csili, só, bors, olívaolaj- kis zöldfűszer-csomó (babér, kakukkfű, zsálya, oregáno)- 800 g fusilli- 1 csokor petrezselyem- frissen reszelt pecorino
0 Mentés
Pincepörkölt gazdagon

Pincepörkölt gazdagon

Pincepörkölt gazdagon recept. Az aromáját, enyhe csípősségét addigra átadta a pörköltnek. 3 kg borjú comb. A borjú és a sertéshús csak 1 óra főzés után került hozzá. 3 kg borjú comb
0 Mentés
Bújtatott pörkölt

Bújtatott pörkölt

Bújtatott pörkölt hozzávalók. a zsírjára pirított pörköltet, tetejét pürével betakarjuk és. 50 dkg borjú vagy sertéshúsból készült pörkölt. 50 dkg borjú vagy sertéshúsból készült pörkölt
23 Mentés
Magyar gasztronómia a honfoglalástól napjainkig

Magyar gasztronómia a honfoglalástól napjainkig

A tejföl nagyszerűen harmonizál a paprikás csirke, a borjú, a bárány ízanyagaival. Mindezek közül a legismertebb magyar nemzeti ételek a pörkölt, a gulyás, a halászlé, a töltött káposzta, a paprikás csirke, a paprikás krumpli, a disznótoros, a bableves és a túrós csusza
Keresési javaslatok és oldalak